Jaké jsou hlavní součásti zahraniční politiky prezidenta Trumpa America First?
Jaké jsou hlavní součásti zahraniční politiky prezidenta Trumpa America First?

Video: Jaké jsou hlavní součásti zahraniční politiky prezidenta Trumpa America First?

Video: Jaké jsou hlavní součásti zahraniční politiky prezidenta Trumpa America First?
Video: Multiple Challenges for Transatlantic Partnerships 2024, Duben
Anonim

Uvedené cíle zahraniční politika z Donald Trump administrativa zahrnuje zaměření na bezpečnost bojem proti teroristům v zahraničí a posílením ochrany hranic a imigračních kontrol; expanze americké armády; " Amerika na prvním místě "přístup k obchodu; a diplomacie, kde se "staří nepřátelé stávají přáteli".

Jaká je politika Donalda Trumpa America First?

Amerika na prvním místě je nejlépe známý jako slogan a zahraniční politika obhajovaný tím Amerika na prvním místě Výbor, neintervenční nátlaková skupina proti americký vstup do 2. světové války, který zdůrazňoval americký nacionalismus a unilateralismus v mezinárodních vztazích.

Zadruhé, z čeho by se dnes měla skládat naše zahraniční politika? Zachování národní bezpečnosti Spojených států. Podpora světového míru a bezpečného globálního prostředí. Udržování rovnováhy sil mezi národy.

Vzhledem k tomu, jaká je Trumpova politika?

Ekonomická politika Donalda Trumpa, která byla nastíněna v jeho předvolebních slibech, zahrnuje obchodní protekcionismus, přistěhovalectví snížení, reforma daně fyzických a právnických osob, odstranění bankovní regulace a pokusy o zrušení zákona o ochraně pacientů a dostupné péči („Obamacare“).

Co je to prezidentská doktrína zahraniční politiky?

Spojené státy americké prezidentská doktrína zahrnuje klíčové cíle, postoje nebo postoje Spojených států zahraniční styky nastínil a prezident . Většina prezidentské doktríny souvisí se studenou válkou.

Doporučuje: