Jaký je rozdíl mezi bibliografií a odkazy?
Jaký je rozdíl mezi bibliografií a odkazy?

Video: Jaký je rozdíl mezi bibliografií a odkazy?

Video: Jaký je rozdíl mezi bibliografií a odkazy?
Video: Kurz češtiny 86: Jaký je rozdíl mezi MYSLET, MYSLET SI a PŘEMÝŠLET? 2024, Smět
Anonim

To je to, co odkazuje bibliografie . Reference jsou ty, které jsou přímo zahrnuty ve vašem skutečném textu. Zatímco Reference jsou citovány přímo v text, bibliografie není citován přímo v text. Zatímco Reference lze použít k podpoře vašeho tvrzení nebo argumentu, a bibliografie takové role nemá.

Co je kromě toho bibliografie a reference?

Reference obvykle jsou uvedeny na konci textu (eseje nebo výzkumné zprávy) a měly by obsahovat pouze práce citované v textu. A Bibliografie je jakýkoli seznam Reference na konci textu, ať už je citován nebo ne.

Kromě výše uvedeného, jaký je rozdíl mezi referenčním seznamem a bibliografií Harvard? A seznam referencí je podrobný seznam z Reference které jsou citovány v tvoje práce. A bibliografie je detailní seznam z Reference citováno v vaši práci plus podklady nebo jiný materiál, který jste možná četli, ale ve skutečnosti necitoval.

Vzhledem k tomu, jaký je rozdíl mezi citovanými bibliografickými díly a odkazy?

v Citovaná díla a odkazy , uvádíte pouze položky, na které jste skutečně odkazovali a citováno ve vašem papíru. A Bibliografie , mezitím uvádí seznam všech materiálů, které jste konzultovali při přípravě své eseje, zda jste skutečně odkazovali a citoval práci nebo ne.

Jaký je rozdíl mezi bibliografií a referenčním PDF?

A bibliografie bude obsahovat všechny výzkumné materiály, včetně knih, časopisů, periodik, webových stránek a vědeckých prací, na které jste odkazovali. Reference obsahovat zdroj materiálu, jako jsou citace nebo texty, které byly skutečně použity při psaní eseje nebo knihy. Ale bibliografie přichází po odkaz seznam.

Doporučuje: