Kdo byl informátor Enronu?
Kdo byl informátor Enronu?

Video: Kdo byl informátor Enronu?

Video: Kdo byl informátor Enronu?
Video: Ներեղություն եմ խնդրում իմ հայրենակիցներից, բայց պիտի ասեմ․ Ադրբեջանցի հայտնի երգիչը դիմել է Ալիևին 2024, Smět
Anonim

2002 Enron skandál přitáhl celosvětovou pozornost a Sherron Watkins se stal navždy známým jako Whitleblower Enron.

Proč v této souvislosti Sherron Watkins, informátor Enronu, čekal s oznámením firmy?

Sherron Watkins , prostý bývalý viceprezident, kterého Kongres pomazal jako a informátor po krachu společnosti zopakovala mnohé z toho, co tehdy řekla: Enron potřebovali objasnit potenciálně katastrofální účetní triky nebo čelit implozi.

Za druhé, kdo byl generálním ředitelem Enronu, když to Sherron Watkins zapískal? Kenneth Lay , Jeffrey Skilling , a Andrew Fastow byli tři hlavní spiklenci ve skandálu Enron. Kenneth Lay byl zakladatelem a generálním ředitelem až do přijetí Jeffrey Skilling převzít.

Také vědět, kdo odhalil skandál Enron?

Olson by to měl vědět. On odkryl Enron . V 90. letech minulého století byl Olson, zkušený analytik energetického průmyslu, osamělým hlasem v divočině; byl skeptický Enron deset let před jeho zhroucením.

Co se stalo, Sherron Watkins?

V roce 2001 Sherron Watkins byl viceprezidentem společnosti Enron, americké společnosti zabývající se obchodováním s energií a utilitami a jedné z největších amerických korporací. Poté, co interně nahlásila nekontrolovatelné podvody, které zjistila, že se Enron dopouští, Watkins byla vyhozena a její pověst byla pošramocena.

Doporučuje: