Obsah:

Kdo určil bezpečnostní povinnosti všem členům posádky lodi?
Kdo určil bezpečnostní povinnosti všem členům posádky lodi?

Video: Kdo určil bezpečnostní povinnosti všem členům posádky lodi?

Video: Kdo určil bezpečnostní povinnosti všem členům posádky lodi?
Video: Mystéria, záhady a tajemství 17 díl. Záhada ztracené posádky lodi Mary 2024, Duben
Anonim

A zabezpečení lodi důstojník (SSO) je důležitou entitou v rámci International Loď a kód přístavního zařízení (ISPS). SSO je osoba jmenovaná společností a lodní mistr za zajištění bezpečnostní z loď.

Navíc, kdo je odpovědný za vypracování plánu zabezpečení lodi?

The bezpečnostní plán lodi (SSP) je vyvinut na základě a zabezpečení lodi hodnocení (SSA). Společnost bezpečnostní důstojník (CSO) je odpovědný k vypracování hodnocení rizik a případně k jeho aktualizaci.

Následně je otázkou, co je Pdsd? PDSD : Odbornost v delegovaných bezpečnostních povinnostech (Udělejte to, pokud postupujete ve své kariéře nebo chcete být schopni odpovědět na zvonek na palubě.)

Kdo má zde hlavní odpovědnost za bezpečnost plavidla?

06 Povinnosti společnosti Společnost založí v zabezpečení lodi plán, že mistr má a prvořadé autorita a odpovědnost činit rozhodnutí s ohledem na bezpečnost a bezpečnostní z loď a v případě potřeby požádat o pomoc Společnost nebo kteroukoli smluvní vládu.

Jaké jsou povinnosti bezpečnostního důstojníka společnosti?

Popis práce bezpečnostního důstojníka

  • Zabezpečuje prostory a personál hlídáním majetku; monitorovací sledovací zařízení; inspekce budov, zařízení a přístupových bodů; povolení vstupu.
  • Pomoc získává spuštěním alarmů.
  • Předchází ztrátám a škodám hlášením nesrovnalostí; informování porušovatelů o zásadách a postupech; omezující vniknutí.

Doporučuje: