Jaké společnosti Chevron vlastní?
Jaké společnosti Chevron vlastní?

Video: Jaké společnosti Chevron vlastní?

Video: Jaké společnosti Chevron vlastní?
Video: Jaké akcie vlastní Warren Buffett v roce 2022? | Investování do akcií 2024, Smět
Anonim

Společnost zastřešuje mnoho různých značek, včetně Chevron, Standard Oil, Texaco , Caltex , Unocal , Star Mart, Extra Mile, Redwood Market, Town Pantry, Delo, Havoline, Revtex, Ursa, Techron a Caltex.

Podobně se můžete ptát, jaké produkty vyrábí Chevron?

Chevron vyrábí a prodává řadu vysoce kvalitních rafinovaných produktů, včetně benzínu, nafty, námořních a leteckých paliv, prvotřídního základového oleje, hotových maziva a aditiva do topných olejů. Vlastníme čtyři americké rafinerie pohonných hmot a máme síť čerpacích stanic Chevron® a Texaco®.

Následně je otázkou, zda byl Chevron vyplacen? Chevron na Koupit Anadarko Petroleum v dohodě o hotovosti a akciích za 33 miliard dolarů. Chevron plánuje získat Anadarko Petroleum v hotovosti a akciích společnost ocenila na 33 miliard dolarů. Chevron Podle společnosti Refinitiv tato dohoda představuje 11. největší v historii energetické a energetické společnosti.

Je tedy Chevron a Shell stejná společnost?

Poté, co se Texaco spojilo s Chevron v roce 2001, Shell koupil akcie Texaco ve společných podnicích. The Shell Olej Společnosti bývalé divize zemního plynu a energetiky jsou nyní Shell Energy North America, úzce integrovaná, ale výrazná entita, která běží napříč Severní Amerikou a sídlí mimo Houston.

Kdo je zakladatelem Chevronu?

Jeden z nástupců původní Standard Oil Company Johna D. Rockefellera, Chevron Corporation (NYSE: CVX) byla Založený v roce 1879. Chevron se od té doby rozrostla a stala se jednou z největších světových nadnárodních společností v ropném a plynárenském průmyslu s působností v přibližně 200 zemích.

Doporučuje: