Jak hluboká je mrázová linie v Marylandu?
Jak hluboká je mrázová linie v Marylandu?

Video: Jak hluboká je mrázová linie v Marylandu?

Video: Jak hluboká je mrázová linie v Marylandu?
Video: První skokový trénink v roce 2022 | Equine Herbs 2024, Duben
Anonim

The mrazová linie ve většině částí Maryland (ta hloubka při které podzemní voda zamrzne) je asi 30 palců, což je také regulovaná minimální základna hloubka v hrabství Baltimore. Kopání 30 palců zmrzlé půdy může být přinejmenším únavné, ale ve skutečnosti to jen málokdy zamrzne. hluboký.

Odpovídajícím způsobem je hloubka mrazu v mé oblasti hluboká?

Kdežto průměr hloubka z mráz pro náš region je mezi 15 a 20 palci, zavedené hloubková mrazová čára kolísá od 36 do 48 palců. Takže čára mrazu je „bezpečná“vzdálenost pod povrchem země kde půda a vše, co je v ní položeno, nebude ovlivněno mrazivými teplotami.

Někdo se také může ptát, jak hluboká je mrázová linie v Ohiu? 32 palců

Také, jak hluboko pod hranicí mrazu by měly být patky?

Hloubka a šířka Hloubka základů : Patky by měly rozšířit na minimum hloubka o 12 palcích níže dříve nenarušená půda. Patky taky musí rozšířit alespoň o 12 palců níže a čára mrazu (ta hloubka na které v zimě zmrzne zem) popř musí být mráz -chráněný.

Jak hluboká je hranice mrazu v New Yorku?

The čára mrazu ve státě New York je ve většině oblastí větší než 48 palců a v jiných částech říšského státu se pohybuje od 32 do 48 palců, podle spisovatele Adirondacka Almanacka Toma Kalinowského. The čára mrazu je maximální vzdálenost pod zemí, ve které půdní voda zamrzne.

Doporučuje: