Je Virgin America ve vlastnictví Aljašky?
Je Virgin America ve vlastnictví Aljašky?

Video: Je Virgin America ve vlastnictví Aljašky?

Video: Je Virgin America ve vlastnictví Aljašky?
Video: VĚDOMÍ A OSOBNOST. OD PŘEDEM MRTVÉHO K VĚČNĚ ŽIVÉMU 2024, Smět
Anonim

Dne 4. dubna 2016 Aljaška Air Group oznámila, že souhlasila s nákupem Virgin America za 2,6 miliardy dolarů. Virgin America's zakladatel Richard Branson vyjádřil zklamání z fúze mezi Alaska Airlines a letecká společnost, kterou založil.

Pokud jde o toto, je Alaska Airlines stejná jako Virgin America?

Virgin America je nyní součástí Alaska Airlines . Alaska Airlines a Virgin America jsou nyní jeden letecká linka . Ať už jste letěli dál Aljaška roky nebo cestoval dál Letenky Virgin America – jsme hrdí na to, že jsme vaše západní pobřeží letecká linka s nižším tarifem, lepšími službami a sladšími odměnami.

Kdo kromě výše uvedeného vlastní Virgin America? VAI Partners LLC

V souladu s tím, koupil Virgin Aljašku?

Aljaška Air Group s tím souhlasila koupit Virgin Amerika za 2,6 miliardy dolarů, uvedly aerolinky. Aljaška Air (ALK) uvedl, že zaplatí 57 dolarů za akcii Panna Americké akcie (VA) vyletěly o 40 %. Včetně dluhu a pronájmu letadel má transakce hodnotu asi 4 miliardy dolarů.

Existují ještě letecké společnosti Virgin America?

Čtrnáct let po svém založení a více než deset let od zahájení provozu Virgin America už létat nebude. Virgin America začne fungovat jako Alaska Airlines od zítřka. To neznamená, že přestanete vidět Virgin America letadla ve vzduchu a na letišti.

Doporučuje: