Proč je rovnost zaměstnanosti tak důležitá?
Proč je rovnost zaměstnanosti tak důležitá?

Video: Proč je rovnost zaměstnanosti tak důležitá?

Video: Proč je rovnost zaměstnanosti tak důležitá?
Video: Zisk není hlavní, důležitá je starost o lidi, říká šéfka Přestupní stanice Dudová 2024, Smět
Anonim

Je to důležité ujistit se že naše pracoviště jsou otevřena všem v našich komunitách, včetně skupin že byly na trhu práce historicky marginalizovány. Cílem rovnost zaměstnanosti je změnit zastoupení na pracovišti tak, aby lépe odráželo komunitu.

Jednoduše řečeno, proč je zákon o rovnosti v zaměstnanosti důležitý?

Účelem Zákon o rovnosti v zaměstnanosti , jak je uvedeno v Akt sám, je „dosáhnout spravedlnost na pracovišti, a) podporou rovných příležitostí a spravedlivého zacházení v zaměstnanost odstraněním nespravedlivé diskriminace ab) prováděním pozitivních opatření k nápravě nevýhod v zaměstnanost

Za druhé, co máte na mysli pod pojmem zaměstnání? Zaměstnanost umět znamenat mnoho věcí pro mnoho lidí. pro většinu lidí zaměstnanost znamená mít integrovanou práci v komunitě, což znamená práci jako každý jiný. Jednotlivec může obdržet specializovanou podporu, která mu pomůže najít, naučit se a udržet si práci.

Podobně, jaký je účel zákona o rovnosti v zaměstnanosti v Jižní Africe?

The účel z Zákon o rovnosti v zaměstnanosti v Jižní Africe je: podporovat rovné příležitosti a spravedlivé zacházení se všemi na pracovišti odstraněním nespravedlivé diskriminace; a. Implementovat afirmativní opatření k nápravě nevýhod zaměstnanost zažili v minulosti členové z určených skupin.

Co znamená rovnost v zaměstnání?

Rovnost v zaměstnanosti odkazuje na pracoviště, které zaměstnává správný počet lidí z různých ras a genderových skupin a afirmativní akce je způsob, jak dosáhnout ZaměstnanostEquity.

Doporučuje: