Co je míra návratnosti?
Co je míra návratnosti?

Video: Co je míra návratnosti?

Video: Co je míra návratnosti?
Video: Akcie Ryanair: analýza podniku a výpočet návratnosti 2024, Smět
Anonim

“ REVERZNÍ KAPITALIZAČNÍ MÍRA The míra kapitalizace která se používá k odvození reverze hodnota. Výhoda, kterou investor očekává, že obdrží jako jednorázovou částku na konci investice.”

Co tedy znamená 7,5% maximální sazba?

Pokud například investice do nemovitosti stojí 1 milion dolarů a generuje 75 000 dolarů NOI (čistý provozní příjem) ročně, pak je to 7.5 procento Sazba CAP . Obvykle jiné sazby CAP představují různé úrovně rizika. Nízký sazby CAP znamenat nižší riziko, vyšší sazby CAP znamenat vyšší riziko.

Také, co je považováno za dobrý strop pro nemovitosti? Investoři využívají a stropní sazba jako nástroj, který jim pomůže ohodnotit kus nemovitost na základě NOI a aktuální tržní hodnoty. The stropní sazba vzorec se používá k zobrazení potenciálu hodnotit návratnosti a nemovitost investice. A dobrá horní sazba v nemovitost se liší, ale obecně je 4 až 10 procent nebo vyšší.

Dále, co je to reverzní hodnota?

The reverze je částka, kterou vlastník obdrží při prodeji nemovitosti nebo pro účely ocenění nemovitosti hodnota , předpokládaná částka peněz, kterou by vlastník obdržel v případě prodeje nemovitosti.

Jaká je limitní sazba?

Sazba Going-in-cap je maximální sazba založená na poměru čistého provozního zisku za první rok k kupní ceně nemovitosti. Pokud se například očekává, že nemovitost vygeneruje za první rok čistý provozní příjem (NOI) ve výši 100 000 USD a je oceněna na 1 250 000 USD, bude mít maximální sazbu 8.0% ($100, 000 / $1, 250, 000).

Doporučuje: