Jaký je rozdíl mezi prahovou deskou a základovou deskou?
Jaký je rozdíl mezi prahovou deskou a základovou deskou?

Video: Jaký je rozdíl mezi prahovou deskou a základovou deskou?

Video: Jaký je rozdíl mezi prahovou deskou a základovou deskou?
Video: Odrazná deska a její použití 2024, Smět
Anonim

Parapetní deska je PT řezivo použité na betonovém základu na dno zdi. Spodní deska je standardní řezivo na dřevě na dno zdi. Podrážka je použité PT řezivo na betonové podlaze v příčka suterénu.

Když vezmeme v úvahu toto, je nutná prahová deska?

A parapetní deska není nutné ale stále potřebujete nějaký systém, jak přišroubovat/přivázat dům k základům.

Dále, co je základová deska v rámování? The dno nebo podešev , nazývaný také jednoduše podešev , je vodorovný paprsek na dno a zarámovaný stěna. The spodní deska je podpůrný paprsek, který se nastavuje na podkladní podlahu, přibitý do nosníků podlahy.

Kromě výše uvedeného, co dělá žehlicí deska?

A parapetní deska (také nazývaný a podešev nebo jednoduše „ práh ”) je dno kus konstrukce stěny, kde jsou výztuhy stěny jsou připojený. Ony jsou typicky kotvené k základům a slouží jako velmi důležitá součást všech domů. Pokud se parapety poškodí nebo zhnijí, vy umět skončit s problémy, jako je klesající podlaha.

Měla by být prahová deska tlakově ošetřena?

Parapetní deska je tvrdý, všestranný tlak - léčeni řezivo. jako boritan- léčeni řezivo, je zaručeno, že zastaví termity a zabrání rozkladu, a navíc je kompatibilní se spojovacími prvky z uhlíkové oceli (černé železo). Ale na rozdíl od boritanu- léčeni řezivo, nevyžaduje žádnou speciální manipulaci.

Doporučuje: