Kdo byla Sandra Cowartová?
Kdo byla Sandra Cowartová?

Video: Kdo byla Sandra Cowartová?

Video: Kdo byla Sandra Cowartová?
Video: Kdo Danielovi napsal milostný dopis? | Survivor CZ&SK 2024, Smět
Anonim

V lednu 2017 Sandra Cowartová , interiérový designér a bývalý majitel domu, byl uveden v epizodě A&E's Hoarders. Cowart , který tam žil od roku 1975, byl odborníkem na dům a jeho architekturu.

Kde je tedy Sandra z domu Julian Price House?

301 Fisher Park Circle

Stejně tak, kolik stálo sídlo Juliana Price? Je uveden v Národním registru historických míst a v seznamu historicky významných nemovitostí okresu Guilford. Jeho nedávná historie nabrala nečekané zvraty. Fuko-Rizzos koupil Hillside za 415 000 $ v září 2016 poté, co banka zabavila Cowart.

Jednoduše, kdo vlastní Julian Price House?

Designer Showhouse at Dům Juliana Price Majitelé Eric (vlevo) a Michael Fuko-Rizzo s Robyn Branch z Robyn Branch Design, kteří vyzdobili degustační místnost pro Designer Showhouse na odhalení Dům Juliana Price , v pátek 6. dubna 2018 v Greensboro, N. C.

Je představení hromaditelů inscenováno?

8 HORADÉŘI - REAL Stejně jako intervence, rodiny a přátelé někoho, kdo trpí touto nemocí, podávají žádosti, aby se jejich blízcí objevili na ukázat . Žádný poklad není inscenované , nikdo není placen za to, aby se objevil na ukázat a ošetření nabízené na konci epizoda je skutečný.

Doporučuje: