Kolik stojí potravinářský certifikát?
Kolik stojí potravinářský certifikát?

Video: Kolik stojí potravinářský certifikát?

Video: Kolik stojí potravinářský certifikát?
Video: Kolik stojí pravé Tyrkysy s certifikáty pravosti? 2024, Duben
Anonim

Náklady : Manipulátor s potravinami a bezpečnost Osvědčení : $10. Jídlo Bezpečnost Osvědčení : $50.

V souladu s tím, kolik stojí získání karty zpracovatele potravin?

Maloobchod náklady z Karta pro manipulaci s potravinami je 7,95 $ na osobu a zahrnuje školení, test a další Karta zpracovatelů potravin po úspěšném složení testu na 70 % nebo lepší. Celý proces je provést online na počítači a certifikát lze vytisknout doma nebo z jakéhokoli počítače, který má tiskárnu.

jak získám bezplatnou kartu potravináře? Prosím navštivte vaše Více informací na webu místního nebo státního zdravotního úřadu. Obyvatelé Kalifornie: Vlak pro volný, uvolnit - platíte až po projetí. Jste 3 krátké kroky od dostat své státem schválená Kalifornie bezpečnostní kartu potravin . Je to rychlé a snadné!

POUZE $7 .99

  1. Dokončete kurz.
  2. Udělat test.
  3. Zaplatit.

V této souvislosti, jak získám certifikát pro manipulaci s potravinami?

Obdržet Certifikace pro manipulaci s potravinami , Manipulátory s potravinami jsou povinni dokončit schválení Ontario Certifikace pro manipulaci s potravinami kurs. Minimálně jídlo provozovatelé podniků musí mít alespoň jeden zaměstnanec v jejich prostorách po celou provozní dobu, který absolvoval Certifikace pro manipulaci s potravinami výcvik.

Kolik stojí ServSafe?

K nákupu můžete přidat řadu dalších zdrojů, včetně a ServSafe manažerská příručka, která se prodává za přibližně 70 dolarů. The ServSafe alkoholový kurz a zkouška jsou k dispozici za 30 USD a kurz a zkouška na alergeny náklady $22.

Doporučuje: