Jaký je rozdíl mezi ekonomickou třídou a prémiovou ekonomikou?
Jaký je rozdíl mezi ekonomickou třídou a prémiovou ekonomikou?

Video: Jaký je rozdíl mezi ekonomickou třídou a prémiovou ekonomikou?

Video: Jaký je rozdíl mezi ekonomickou třídou a prémiovou ekonomikou?
Video: První třída vs. Business vs. Economy | JAKÉ JSOU ROZDÍLY 2024, Duben
Anonim

Sečteno a podtrženo. Ekonomika plus a prémiová ekonomika jsou zcela různé třídy s obrovsky odlišný cenové body a výrazně odlišný vybavení. Ekonomika plus je mírně upgradovaný ekonomika zkušenosti, zatímco prémiová ekonomika je vlastní kajuta se zvýšenou službou na mezinárodních letech.

Když to vezmeme v úvahu, co znamená prémiová ekonomická třída?

Prémiová ekonomická třída , také známý jako elita ekonomická třída nebo ekonomika Plus třída , je cestovat třída nabízené u některých leteckých společností. Toto cestování třída je umístěn jako střed mezi standardy ekonomická třída a podnikání třída z hlediska ceny, komfortu a vybavení.

Jaký je také rozdíl mezi business třídou a prémiovou ekonomickou třídou? Podle Seat Guru, jízdné rozdíl mezi prémiovou ekonomikou a Business třída je asi 65%. Může se to zdát hodně, ale jako všechny tarify, i zde je prodej sedadel po celý rok. Je také možné levně bodovat Sedadla Business Class příležitostně.

Která letecká společnost má podle toho nejlepší prémiovou ekonomiku?

Když jsme oslovili průmyslové odborníky, Virgin Atlantic a Air New Zealand byly pojmenovány jako nejlepší pro prémiová ekonomika zatímco Britové Dýchací cesty a nabídka Air France byla prý unavená a potřebovala modernizaci.

Vyplatí se prémiová ekonomika na mezinárodních letech?

Za zlomek náklady letenky v business třídě, mezinárodní prémie - ekonomika kabiny mohou cestujícím nabídnout významný upgrade s pár dolary navíc. Před rezervací a let ve střední kabině nezapomeňte zkontrolovat a Posouzení takže se můžete rozhodnout, zda je příplatek hodnota to pro tebe.

Doporučuje: